Retourneren

Artikelen dienen binnen 14 dagen onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd te worden naar:

Drosto B.V. (handelsnaam "Alles van Kurk")
De Haflinger 64
8252 GP Dronten
Nederland

De retourzending dient binnen 24 uur na ontvangst aangemeld te zijn via info@allesvankurk.nl. Vermeld de reden van retournering en het bestelnummer in je e-mail.

Artikelen welke op klant specifieke wensen door ons worden geproduceerd (zoals inkleuren, lakken en zagen) zijn uitgesloten van retourzending en/of omruiling.

Verzendkosten retourzending

De verzendkosten en het risico van schade tijdens het transport zijn voor de rekening van de klant. Indien niet voldoende gefrankeerd, wordt de retourzending niet in ontvangst genomen.

Ontvangst retourzending

Na ontvangst en goedkeuring van de retourzending worden het betaalde bedrag en de bijbehorende verzendkosten teruggestort op de rekening.

Retourneren in geval van schade

De bestelde artikelen dienen voor het tekenen van ontvangst altijd te worden gecontroleerd op schade. Uiteraard controleren wij zelf alle producten voor verzending, maar wij verwachten dat bij ontvangst de producten samen met de vervoerder worden gecontroleerd. Als de producten beschadigd zijn, dienen ze wel te worden aangenomen. Vervolgens dien je op de aflevering bon de exacte schade te vermelden. Onze klantenservice neemt vervolgens zo snel mogelijk contact op om de problemen te verhelpen.